Utforskeren Kanvas-barnehage

Velkommen til Utforskeren Kanvas-barnehage

Alle barn fortjener en trygg og omsorgsfull barnehagedag!

Vi deler barna inn i mindre grupper for at barnehagedagen blir mer forutsigbar og tryggere for dem. Vi opplever at vi får mer tid til hvert enkelt barn når gruppene er små..

Barnehagen vår kjennetegnes av et høyt faglig nivå blant oss ansatte, og barnets beste settes alltid først. Vi har ulik alder, kjønn, utdanning, erfaring og interesser, og dette gjør at vi kan tilby mange ulike aktiviteter innenfor fagområdene våre. 

I Utforskeren Kanvas-barnehage er vi opptatt av å servere god og næringsrik mat, og vi spiser varmmat hver fredag, mens på torsdag har vi enten brødmat med variert pålegg eller grøt. Vi har også frukt og grønt på menyen hver dag. Barnehagen eier en andel i Kirkerud Andelsgård, og vi tar jevnlig turen dit i  sommerhalvåret. Det såes, lukes og høstes, for at barna skal få kjennskap til hvor maten vår kommer fra.

Vi har vår egen minibuss og tar ofte turen til skogsområder og strender i nærmiljøet for å utforske, leke og være nysgjerrige sammen. Mange barn elsker vannlek, og vi er også så heldige å ha vårt eget vannrom i barnehagen, der barna trygt kan leke så mye de vil.

Omsorg, lek, læring og danning er kjernebegreper i Utforskeren Kanvas-barnehage, og med disse kjernebegrepene ønsker vi dere velkommen til oss. 

Fakta om Utforskeren Kanvas-barnehage

Ansatte

Slik jobber vi i Kanvas